- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Daelion #3568 üzenetére
Nem az akcióval van a gond, hanem a weapon / map screenekkel. A weaponnél egy idő után megszoktam, hogy a click-click vagy működik, vagy nem, és használtam drag&dropot (kényelmetlen, de legalább kiszámítható), de a mapen baromira irritált, hogy teleportáláshoz ki kell jelölni a FT stationt egérrel, át kell ugrani az E gombra (merthogy nekem az End a use, és itt jön be a remap bug), és azt hosszan megnyomni, hogy aztán vagy oda teleportáljon, ahová gondoltam, vagy nem.
Az indítást gondolom az egyszálas CPU-teljesítmény meg a RAM sebesség limitálja, azért gyorsabb Nálad valamivel, amúgy nekem is NVMe SSD-ről ment. A startup videok kilövése nem tudom, hogy gyorsít-e, nekem úgy tűnt, hogy azok alatt is megy az engine init.
A lényeg pont az, hogy nekem alapvetően rendben volt a gunplay, de nem voltam nagyon elájulva tőle; jobban tetszett az, ami a korábbi részekben volt. Ha lett volna überkirály gunplay, akkor könnyebb lett volna lenyelni az idegesítő szarságokat (bár az írástól akkor is kiakadok), és ha nincsenek a szarságok (ie. az írás is legalább azon a szinten van, mint a TPS), akkor a játék jó élmény lett volna a közepes gunplay-jel is. Így kombinálva túl sok volt a kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest