Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Tényleg,ha valakinek lenne "felesleges" lvl50 PT2-es karija,avagy ha úgy jobb,savefile,adhatna...
Tegnap morogtam ki magam,coopban végigtoltam most is a PT1-et,írja,hogy lehet kezdeni a PT2-t,küldik rendben,egyedül is mehettem volna,mert már nekem is fel volt véve,amivel kezdtünk brigádban...erre oszlik a brigád 2 óra gém után,lépnék single-be,hát PT2 sehol,missziók hiányoznak,csak annyi,ahol jártam,szint,minden más megvan.
Gratula.Vagyis jelenleg kábé nincs is kedvem újrakezdeni ezt is,és aztán belevágni az unalamas PT2 elejébe...időm se lesz,viszont beugranék pár bossharcba néha.Annyira nem tudom,hol járnak a savegame editorok,így inkább nem csinálnék karit csak ezért...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gratula.Vagyis jelenleg kábé nincs is kedvem újrakezdeni ezt is,és aztán belevágni az unalamas PT2 elejébe...időm se lesz,viszont beugranék pár bossharcba néha.Annyira nem tudom,hol járnak a savegame editorok,így inkább nem csinálnék karit csak ezért...