Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Érdekes dolog ez az újrajátszhatóság... Vagy hívjuk újraszenvedhetőségnek?
Elkezdtem egyedül Zer0-val. Bloodshot Stronghold-ban mindjárt az első szobánál 5 halál. Badass Psycho... Két ütéssel megölt a francba... És később se lett sokkal jobb. Annyit halok, hogy nincs pénzem lőszerre. Skag-eket kell kardoznom mert még a ládákból se jön elég.
Vicces, hogy oda kell lopakodnom az ellenség mellé ,hogy spawn-oljon, majd onnan elmenni vissza a francba. Elvégre lövésszel vagyok... Aztán küldök egy fejlövést, mire 5-en kezdenek el szaladni/lőni felém. Pontosan tudják hol vagyok, még akkor is, mikor megkerülöm a sziklát. Nem oda futnak, ahol legutoljára láttak, hanem felém.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest