- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Keresgéltem a neten hogy miket lehetne config-ba állítani a grafikán, és megtaláltam EZT.
Számomra csodát művelt
Előtte sok helyen belassult a játék, és legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet FullHD-ban. Miután feltettem, több mint egy giga vram-ot benyel, és sokkal gördülékenyebb a játék! Pl. sanctuary-ban ahol előtte 58fps-re beesett, most 70 alá nem megy. Ezen kívül megoldotta a texture streaming problémát, mostmár rögtön tűélesen jelennek meg a textúrák. Szerintem akinek erősebb VGA-ja van mindenképp tegyen egy próbát vele!Végül pedig énis tolok egy képet:
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előtte sok helyen belassult a játék, és legdurvább esetben sem evett 500MB vram-nál többet FullHD-ban. Miután feltettem, több mint egy giga vram-ot benyel, és sokkal gördülékenyebb a játék! Pl. sanctuary-ban ahol előtte 58fps-re beesett, most 70 alá nem megy. Ezen kívül megoldotta a texture streaming problémát, mostmár rögtön tűélesen jelennek meg a textúrák. Szerintem akinek erősebb VGA-ja van mindenképp tegyen egy próbát vele!