Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tome.jr
üzenetére
az szopatós, egyszerre szerintem nem is lehet megcsinálni, én félbehagytam, aztán csináltam más küldit és közben meglett a morphed is.
amikor megtámadnak a "legyek" akkor ha tovább küzdesz velük és nem nyírod ki mindet rögtön, néhány elkezd átalakulni, ilyen narancs gubó lesz belőle ami növekszik és mikor kikel, felnőtt vorkid lesz.
na, abban a gubó állapotban kell odarohanni és nyomni egy E-t, amivel belenyomod a szérumot amit a kalapos figura adott. nem látszik az inventoryban, csak oda kell menni és nyomni egy E-t, automatic beadja. akkor egy irtó mutáns vorkid kel ki, azt kell kinyírni és begyűjteni a fejét. ezt négyszer.
kemény, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest