Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Üdv!
Látom sokat tudsz az UEFI - Legacy témákról. Légyszi okosíts kicsit ki talán másokat is érdekel.
Ha jól értem a régi boot mód a Legacy és az újabb az Uefi ?
Mi az előnye? Miért jobb ez nekem?
Megelégszem egy bootolható cd-vel amin van partícionáló progik és amin van rendszermentő ami a gép egy másik partíciójára csinál egy mentést. Eddig én az Acronis - Paragon - t használom partícionálásra. 2TB-ig nem volt gondom velük. Mentésre a Ghostot használom, ki tudja tenni a teljes Fat32 vagy ntfs rendszer partíciót ntfs partícióra is és vissza is tudja állítani.Örülnék konkrét alternatív boot cd javaslatnak is a fenti feladatokra mert jó ha van.
Nem vagyok otthon a témában és ha lehet nem tanulnék utána, hogy kiválasszak egyet az újabb lehetőségekből. Elfogadom amit írtok.
Köszi
Józsi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest