Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
usb boot-ról, "nyomjom meg egy gombot usb ról való boot-oláshoz". Megnyomom, és betölt a rendes, normális(?) win, amit ma tettem újra. (nem a win rendszertelepítőnek kéne betölteni ilyenkor?
) (most gyorsan lementem az adataimat róla, míg érzékeli a a win-es pendrive-ot a rendszer, és utána megpróbáljam egy másik winnel?)Amikor működik a rendszer, akkor stabil, de nem mindig indul el.
Ez lehet újdonság a szakiknak. Ha rossz fórumba írok, kérlek tereljetek jó irányba, ne szemeteljek ide ilyenekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) (most gyorsan lementem az adataimat róla, míg érzékeli a a win-es pendrive-ot a rendszer, és utána megpróbáljam egy másik winnel?)