Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
FRIZ 22 #1321 üzenetére
Én felraktam a Boinc + VirtaulBox verziót a korábbi Wcg specifikus Boinc helyett, azon nálam szépen lefutnak a csomagok: rosetta python projects 1.03 (vbox64), igaz mellette Folding@Home is megy.
Viszont pont az emlegetett Wcg leállás miatt regelni akartam a BoincStats Bam-ra, de aktiváló emailt nem kapok (gmail, kategóriák kikapcsolva, spam üres). Próbáltam újra regelni, akkor kiírja, hogy az email már fogalalt (tehát sikerült a korábbi reg), próbáltam aktiváló emailt újra küldetni, jelszó resetet később, mind2nél elvileg kiküldték, de email azóta sem jött meg. Ezt eljátszottam már 2 emailcímemmel, de a Bam oldalán nem tudok belépni (hibás u/p, jelszó széfet használok, szal tuti nem gépeltem el). Kiváncsiságból az egyikkel megpróbáltam Boincban belépni és sikerült az account managerhez csatlakozni, szinkronizálni. Belépés az oldalon viszont továbbra sem megy...
Valakinek van valami 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Silent Hill f teszt
- Milyen házat vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garry84: Sumák aprós?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest