Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Visszanéztem a rozis topikban és ezzel nekem elég sok gondom volt annó, amikor kipróbáltam (még a wcg előtt), ezért sem zavart, hogy a régi boinc-ra épül a wcg-s.
(#806) Joci10 :
"Viszont pont ezért én nagyon hihetőnek tartom azt az álláspontot, hogy azért nincs már külön WCG-s BOINC, mert a 'sima' BOINC is jól kezeli a WCG-t."
Akkor viszont nem értem, hogy a letöltés menüben miért csak a régi wcg-st ajánlja fel. Nyilván valami (rejtett) oka..."...de ha mentesz, akkor szerintem semmi bajod nem lesz majd egy próbától..."
Ez lesz amint lesz rá időm. De mint fentebb írtam, az újjal akadtak gondjaim. (a mostanitól sokkal zavaróbbak)"nem próbáltam, és nem is használom"
Még mindig S@H?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- OLED monitor topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- VR topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest