- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
sziasztok!
Lenne egy kérdésem amire nem találok választ.
A setihez csatlakoztam de nem csak egy gépről hanem egy másik gépről is!
Ugyan az az acountom mint az elsőn tehát 2 gépem van azon a projecten.
Az lenne a problémám amikor ráklikkelek a számitógép kiválasztására és beírom a gép nevét + be kell írnom egy jelszót ... de milyen jelszót?? Én beírtam eggyet (azt ami a project jelszavam) és elvileg rácsatlakozott a 2. gépre és megnyílt egy új ablak de azon belül nem láttam se a projectet sem a feladatokat semmit. De elvileg kellene tudttomal és állítani is lehetne az 1 es gépről a 2-est nem?
A jobb alsó sarokban pedig ez volt kiírva hogy "Kapcsolat megszakítva"
Valaki segítsen ebbe a témába akinek egy projecten belül több gépe is van!
Remélem ezek a dolgok megvalósíthatók amit leírtam ... vagyis látni az 1-es gépről a 2-est hogy az mit csinál.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest