Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
Szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akiket eddig megbántottam, mea culpa...:o
(és előre azoktól, akiket ezután fogok különös kegyetlenséggel, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, több emberen elkövetett, visszaeső módon... megbántani.;] :) ) -
azzio
aktív tag
na a téma címe pont jó, hozzászólások meg nincsenek, legyen ez egy bocsánatkérős topic! :)
Kezdem: a minap Fisha kolléga kisegített egy nagyon fontos ügyben, ma pedig egy hozzászólására reagálva (és meg se nézve, ki írta az ominózus hozzászólást) jól beszóltam neki. Mivel a hozzászóló nevét nem néztem, és a hozzászólás tartalma első ránézésre csupán kötözködésnek tűnt, csúnyán álltam a dologhoz, de ha észre vettem volna, ki írta, nem így lett volna. Fisha, ezer bocs. -
Agyasima
őstag
Hi! pls Emvy dobj be 1 magyarázatot a ''miért moderáltunk?''-ba Pintyesz will rock (vagy mi) topicjának lezárására.
utána lécci zárd és töröld ezt a topicot.
És bocs hogy emiatt újat indítottam, de most nemtom hol kellett volna ''reklamálnom...''
sorry
Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest