- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tomcs
őstag
bluetooth az 1 szabvany a bluetoothos billzethez adott bluetoothnak elvileg kepesnek kell lennie arra hogy kommunikaljon mas bt eszkozokkel (az egesznek az a lenyege hogy a bt billzet hasznalhato legyen 1 szabvany bt-s tablet pc-hez pl, eger detto, de nem tudom hogy le vannak-e szabalyozva ill egyaltalan melyik gyartotol milyen bluetooth cuccok vannak 1altalan. logitechtol tudok 1 keszulo (talan mar megjelent?) bt egerrol es kesz
infranal meg semmi ilyesmi, azok sajat, irdaval nem kompatibilis protokollt hasznalnak.
ja es billzet tenyleg tud fogadni is, gep mondja meg hogy vilagitanak-e a ledek pl volt olyan winamp plugin ami a caps/num/scroll lock bekavarasa nelkul villogtatta a ledeket a zene utemere. -
Cyrus
tag
Igazatok van, tényleg Bluetooth. Nem is tudom, hogy miért írtam rosszul. Ráadásul angolul is értek, meg egyébként is sokat olvastam a helyes írás szerint. Elmezavar lehetett csak.
Onnan gondoltam, hogy képes rá, mert éppen most tanulom a diplomavédésemhez szükséges tételeket, és ott ez áll a billentyűzet működése résznél:
''...A billentyűzet saját vezérlővel rendelkezik, amely nem csak adatokat tud küldeni az alaplapon lévő billentyűzet illesztő felé, hanem parancsokat is tud fogadni...''
Azt hiszem, mégis Nektek van igazatok, mert úgysem úgy alakítják ki a gyártók a termékeiket, hogy az minél sokoldalúbb legyen más eszközökkel is. Csak fektessen be a user mindenbe!
Kösz a válaszokat! -
Som@
őstag
A topik címét javítottam.
-
tildy
nagyúr
Gondolkozz kicsit.
Hogy mukodik a bluetooth.Hogz mukodik az infra.
Billentyuzetnel szukseg van-e ketiranyu kommunkiaciora?
Mobilnal?
Tehat sokban fugg egyiranyusitva vannak e a keszulekek vagy sem.billnel valoszinuleg igen.
ergo csak a telo tud kommunkialni max a szamitogeppel, vissza mar nem megy.(gprs net sem megy emiatt) -
hungeek
senior tag
nem Bloototh hanem Bluetooth (kékfog)
-
Cyrus
tag
Hy Mindenki!
Lenne egy remélem nem nezéz kérdés Hozzátok:
ugyebár vannak olyan billentyűzetek, amelyek Bloototh vagy Infra kapcsolattal kommunikálnak a PC-vel. Kérdésem, hogy ezek a kapcsolatok alkalmasak arra is, hogy alkalomadtán a MOBILTELEFON Bloototh vagy Infra portja is csatlakozzon a számítógéppel a billentyűzethez adott vevőkészülékkel? Ha nem, akkor gondolom, mindenféleképpen venni kell egy USB-re dugható bigyuszt, igaz?
Kösz a válaszokat előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest