Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Cyrus
tag
Igazatok van, tényleg Bluetooth. Nem is tudom, hogy miért írtam rosszul. Ráadásul angolul is értek, meg egyébként is sokat olvastam a helyes írás szerint. Elmezavar lehetett csak.
Onnan gondoltam, hogy képes rá, mert éppen most tanulom a diplomavédésemhez szükséges tételeket, és ott ez áll a billentyűzet működése résznél:
''...A billentyűzet saját vezérlővel rendelkezik, amely nem csak adatokat tud küldeni az alaplapon lévő billentyűzet illesztő felé, hanem parancsokat is tud fogadni...''
Azt hiszem, mégis Nektek van igazatok, mert úgysem úgy alakítják ki a gyártók a termékeiket, hogy az minél sokoldalúbb legyen más eszközökkel is. Csak fektessen be a user mindenbe!
Kösz a válaszokat!
Aktív témák
- BMW topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest