- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bluetooth hangszórók
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hushshs
csendes tag
Sziasztok. Kéne egy hangfal épp és látom pont vannak leárazások.
Külföldön elég gyakran költözök szóval nem lehet túl nagy, ezért valami bluetoothra gondoltam. 150 euro körül max. Láttam itt épp örült valaki Edifier R1080BT-nek. esetleg valami ilyen párban lévő dolog is jó lehet, mert csak beltérben használnám. Esetleg presonus eris elég kicsinek tűnik.Van esetleg értelme aksisat használni párban. Pl Anker soundcore flare most 60 euro. eseteg egy Sony SRS-XG300 még beleférhet most az is 160 euro körül van és nagyon szépen néz ki. de azon is elgondolkodtam, hogy vegyék két használt sonos one-t. Azzal tele itt a net. Csak az is benne van, hogy a bassus ezeknél a kis hangfalaknál nem lesz igazán szép se így se úgy, lehet ez a pár nem jó irány, pláne ha kettő megy majd tökre, mert az aksi már nem bírja.
De ha azt mondjátok inkább vegyek csak egy ilyen 60-70 euros valamit mert úgy sem lesz sokkal jobb ezeknél, akkor az is lehet irány és majd ha nem mozgok enyit, akkor valami nagyobbat.
Jah vagy ha van olyan ami megy aksiról és 220-ról is az is érdekes lenne, de ilyet csak ikást tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged