Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ha kell meg tudom venni, persze, nem is erről van szó, csak a kérdés, hogy megér a Tronsmart 23e-vel szemben az Anker kb 32-t, alkalmi felhasználás mellett úgy, hogy nem vagyok "érzékeny" annyira a hangzás minőségére.. Azt olvastam több helyen, hogy a Tronsmart nagyon jó mélyet ad.. az Anker felveszi ebben is vele a versenyt, vagy inkább csak a hang tisztaságában?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! BT hangszórót vennék már nagyon..
Elsősorban teraszon lenne használva alkalmanként. Amiket néztem:
Amazon-ról Anker Soundcore
vagy magyar oldalról Tronsmart element t6 maxAz Anker kb. 7-8e Ft-al lenne drágább, mint a Tronsmart.. Szerintetek megéri a felárat, jobban szól? Előre is köszönöm!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! BT hangszórót vennék, elsősorban használtan. Ismerősi körben van egy JBL Pulse 2, aminek a hangja nekem igazából tetsszik. Amit most kinéztem, az egy Pulse 3 lenne. A kérdésem az lenne, hogy ez a 2-eshez képest hangzásban fejlődött? Tehát még jobb hangja lehet neki? Illetve ami kicsit elbizonytalanít, hogy ha találok egyet, honnan tudom meg azt, hogy nem-e hamisított? Ahogy láttam, JBL-t előszeretettel hamisítják.. Van erre valami mód, hogy ne csapjanak be? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elsősorban teraszon lenne használva alkalmanként. Amiket néztem: