Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz
pècsimunkás #5262 üzenetére
Sajnos wifi nincs ahol dolgozom,a rádió meg elég jól megeszi az adatkeretem (havi 1Gb) 40%-át.
FM rádió van,de ugye akkor össze kell drótozni a telefont a zenedobozzal. Tudom,nehéz eset vagyok... Megmutatom,mit használok jelenleg: [link] Nem röhög... Persze,az usb foglalat már kitörött belőle,de raktam a hátuljára egy 18650 aksi tartót,és 2-3 órán keresztül elvagyok vele. És van nálam mindig tartalék aksi,meg töltő hozzá. Minőségben nyilván elmarad a márkásabb cuccoktól,de ezért volt csak annyi az ára.4-5 dolcsi volt utoljára azt hiszem. Line in,BT,micro sd kártya hely,és még mindig működik.1x3w talán a teljesítménye,én ebből indultam ki,hogy ennél bármi jobb lehet alacsony áron. Olvastam véleményeket az NBY s18-ról,dicsérik a hangzását. Szóval szerintem leszűrtétek,hogy nem az utcán sétálva akarom bömböltetni,vagy partikon. -
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
A véleményeteket szeretném kérni. Találtam magamnak egy zenekütyüt,[link] de a biztonság kedvéért megkérdezem tőletek.Ha csomagolás nélkül küldi,akkor olcsóbb picit,de ha a gyári dobozában,retail package,akkor drágább? Ilyet sem láttam még sehol,hogy a gyári doboz feláras,illetve olcsóbb az nélkül.Természetesen dobozos lenne. 2x5 watt,rádió,nem gyenge aksi. Van ennek testvére,a sima nby 18,az 2x3w,nem vízálló,meg kisebb aksi. Nem olyan gáz ez az s18 nem? Valaki vásárolt már ilyen cuccot? Nem akarok drágábbat venni,ez még az elviselhető kategória. Köszi előre is a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Kukirin M4 elektromos roller
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest