Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
senior tag
válasz
tillatrilla
üzenetére
Pedig van ha nem is ezen a néven

-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
Hát igen egyik tronsmart se kapott rádiót. de a Tronsmart Mega rendelkezik micro sd olvasóval, sajnos a T6-ból ez kimaradt.
Persze itt nem feltétlen a hangerőről van szó, hanem magáról a hangról legyen az akár fél hangerő
Ez a T6 nálam most van 8 hónapja, kétszer ejtettem le egész élete alatt. Jól bírja masszív cucc, hangja is van ha szükség van rá. Múltkor kondi terembe bedöglött a hifi, a T6 szolgáltatta a zenét

Én ha már vennék hangszórót a Tronsmart alatti kategóriát hanyagolnám

De ha nem akarsz sokat rákölteni akkor is inkább vedd meg a Tronsmart T2-őt mint sem valami kínai ebayos kérdőjeles cuccot
Bár ha annyira kell az a kínai vacak megveheted ) úgy is te használod
-
pècsimunkás
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
WIFI vagy mobilneted van ? Vagy fm rádió a telefonodon ?
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
Itt a legolcsóbb ezen a helyen

De esetleg Tronsmart T2 is van 6900 ft-ért.
Ami nekem van az a hengeralaku T6-os, szerintem megéri a felárat

-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla
üzenetére
Elkerülném távolról ezt a hulladékot
Ez a Beats másolat, kínai belsőkkel egybetéve 
Hallottam ilyesmiket, és elégé hányadék a hangzásuk. Az hogy papíron mekkora az akku semmit se jelent, ha a valóságba nem bírja sokáig. Ilyen kínai hangszóróknál nem igazán hiteles az információ
Igaz a Tronsmart is kínai, de azért minőségbe és hangzásba már elfogadható a szint
Tronsmartokat javasolnám, de azt írtad nem akarsz drágábbat. Sajnos ilyen árkategóriába nem ismerek jó hangszórókat. Asszem van a Xiaomi mi, inkább azt vedd ha veszel valamit

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest