Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
tillatrilla #6354 üzenetére
Pedig van ha nem is ezen a néven
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla #5263 üzenetére
Hát igen egyik tronsmart se kapott rádiót. de a Tronsmart Mega rendelkezik micro sd olvasóval, sajnos a T6-ból ez kimaradt.
Persze itt nem feltétlen a hangerőről van szó, hanem magáról a hangról legyen az akár fél hangerőEz a T6 nálam most van 8 hónapja, kétszer ejtettem le egész élete alatt. Jól bírja masszív cucc, hangja is van ha szükség van rá. Múltkor kondi terembe bedöglött a hifi, a T6 szolgáltatta a zenét
Én ha már vennék hangszórót a Tronsmart alatti kategóriát hanyagolnám
De ha nem akarsz sokat rákölteni akkor is inkább vedd meg a Tronsmart T2-őt mint sem valami kínai ebayos kérdőjeles cuccot
Bár ha annyira kell az a kínai vacak megveheted ) úgy is te használod -
pècsimunkás
addikt
válasz
tillatrilla #5261 üzenetére
WIFI vagy mobilneted van ? Vagy fm rádió a telefonodon ?
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla #5258 üzenetére
Itt a legolcsóbb ezen a helyen
De esetleg Tronsmart T2 is van 6900 ft-ért.
Ami nekem van az a hengeralaku T6-os, szerintem megéri a felárat
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla #5256 üzenetére
Elkerülném távolról ezt a hulladékot
Ez a Beats másolat, kínai belsőkkel egybetéve
Hallottam ilyesmiket, és elégé hányadék a hangzásuk. Az hogy papíron mekkora az akku semmit se jelent, ha a valóságba nem bírja sokáig. Ilyen kínai hangszóróknál nem igazán hiteles az információ
Igaz a Tronsmart is kínai, de azért minőségbe és hangzásba már elfogadható a szintTronsmartokat javasolnám, de azt írtad nem akarsz drágábbat. Sajnos ilyen árkategóriába nem ismerek jó hangszórókat. Asszem van a Xiaomi mi, inkább azt vedd ha veszel valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged