- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika2009
csendes tag
válasz
Siamiáu #3232 üzenetére
Ma voltam a Médiában és volt alkalmam kipróbálni a Flip 3at, Sony XB20,30,40est is. Hát a Sonyk valóban nem rosszak, jól is néznek ki, picit a JBL jobban tetszik küllemre, az oldalsó hangszórók miatt is stb. De szerintem egy Sony XB30as lesz majd. Az XB20asnak kicsit gyengének találtam a mélyét. Ezért inkább az XB30 lesz. Pedig méretben a 20as méretben pont megfelelő lenne. A 30ast már picit nagynak találom, de valahogy csak meg békélek majd vele
Köszönöm a helpet.
-
lacika2009
csendes tag
Sziasztok.!
Hangerő, mély, minőség, akku időre lennék kiváncsi a következő BT hangszóróknál. Személyes tapasztalatok is érdekelnének.
JBL Flip2, Flip3, Charge 2+, Divoom voombox outdoor 2 és a party 2 közötti különbség, A Sony XB3 és XB30 között is milyen különbségek vannak?
Esetleg még valami más fajta termék?
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest