- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
tibibi #17969 üzenetére
19 ezer volt akcióban...
Ez a "dörmögő dömötör" 19 ezerért szinte ajándék, még úgy is, hogy "(bár magas hangok nincsenek)"...ilyen basszust csak jóval magasabb árkategóriában talász.
Annyit tudsz egy kicsit segíteni rajta, hogy ha Samu telód van, a 3rd party EQ mellé még told rá az Adapt Sound-ot és bűvészkedj egy kicsit, bár csodát azért így se várj, de meglepően több lesz a magashang (is) és egy kicsit gatyába lehet rázni ezt borzalmas gyári hangolást!Amúgy én úgy oldottam meg ezt a magashang kérdést, hogy a négy gyári magasból (inkább közép) kettőt kicseréltem hangváltós magassugárzókra! Hihetetlen, de ennek a speakernek csak ennyi kellett, brutál ahogy szól, van magas, közép és mély, nem beszélve, hogy a mélyhangokat még jobban kiemeli, hogy van rendes magashang! Ezzel a setuppal lazán jbl extreme 1/2, és az első boombox sincs túl messze
"gondolkozom egy másikon a sztereó hangzás miatt."
Én is most veszek egy másodikat a sztereó miatt, és ha lesz egy kis időm már ugrok is neki a tuningnak -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibibi #16253 üzenetére
Én nem mernék így, ilyen helyről vásárolni. Ha, el tudsz menni a boltba, és bevállalod a 3 hónap garanciát, akkor akár még nagyot is nyerhetsz ...
#16254 Zirowe
" ... kaptam egy másik mailt, hogy nem hozzák ki ... " - kitől?Ez a módszer semmiképp sem normális. A tracking mit mond?
" ... egy tőlem elég messze lévő átvevőhelyen van ... " - hány kilométerről beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Futás, futópályák
- Apple Watch
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest