- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
válasz
Krill77 #3398 üzenetére
Igen szerintem lehetséges összehasonlítás nélkül is tesztelni egy terméket és igen szerintem lehetséges kijelenteni, hogy ennek ellenére nem múlja felül más ennyi pénzért. Lehet ilyen jó mint ez, de jobb biztosan nem. Ugyanis nem azt írtam, hogy ez a legjobb. De...lehet Youtube tesztet hallgatni, lehet boltban más eszközöket hallgatni, lehet mások véleményét kikérni (párom) akik már munkájukból adódóan 30 féle Bt hangszórót hallottak de elmondásuk szerint ennél még a 20e+ sem jobb akkor igenis ki lehet jelenteni amit írtam. Mivel rengeteget hallgattam már én is de nem otthon nem ugyanabban a szobában és nem egyszerre ezzel így nincs (teszt)összehasonlítási alapom még is most is állítom, hogy "Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást"
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Konteó topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest