Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFanatic
újonc
válasz
umfrider
üzenetére
Hali!
Nem teljesen világos, hogy az XB20-t és az Anker-t miért vetetted el, meg hogy pontosan milyen árkategóriában keresel, de amiket linkeltél azok szerintem rosszabbak lesznek hangzás tekintetében. Sony X11-m az van, az tuti hogy fényévekkel rosszabb, a többit még nem hallottam, de a Marley-ből és a Philipsből nem nézek ki sok mindent. Esetleg a Mac audios méretéből adódóan jól szólhat, de semmit nem tudok arról a hangszóróról sem.
-
SFanatic
újonc
válasz
englishman
üzenetére
Szia!
Szerintem mind a kettő jó. Az XB20-nak jobb a hangja, viszont habár nem teszteltem, de gyanítom, hogy az akkumulátora az sokkal gyengébb mint a soundcore 2-nak. Legalábbis abból kiindulva, hogy az utódmodel XB21-nak elég gyenge az akksija.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86
üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86
üzenetére
Szia!
A sport XL-t még nem hallotam de a specifikációk alapján jobbnak tűnik. Erősebb driver-ek és dual passive radiator. Valamint nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy vízben is bírja, de a SoundCore 2 az csak cseppálló, szal esőben, zuhany alatt oké, de nem szabad vízbe tenni, míg a sport XL-t azt igen.
-
SFanatic
újonc
válasz
umfrider
üzenetére
A philipset nem ismerem, de az XB10-nek én nem igazán szeretem a hangját, elég gyakori hogy erősen torzít.
Én mondjuk ezt ajánlanám. Pár ezerrel drágább, de klasszisokkal jobb hangja van.
https://www.alza.hu/anker-soundcore-2-d5323116.htm?o=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest