- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Fujifilm X
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Most, hogy ránéztem a saját hangszórómra jutott eszembe még valami:
A Te készüléked (Charge3 vagy Extreme ha jól emlékszem) NFC -s?
Ha igen, akkor szerintem azzal csatlakoznak újra a "havejaid".
Ugye ezt elvileg azért rakták bele, hogy a "bonyolult" BT párosítást ne kelljen elvégezned, hanem csak hozzá érinted és párosítva vannak. Ez ugye megint azt feltételezi, hogy a tiéd, viszont gyorsabb és hát na: kevesebb buherát igényel, bár szerintem a párositás mód akkor is kell, de ebben nem vagyok biztos. (Egyébként nem tudom minek kell ez a feature, szerintem egy párosítást mindenki "túlél", aztán többször úgysem kell elvégezni, de hát "mindent" a kényelemért ...)
A helyedben resetelném, hogy "felejtsen el" mindenkit és ezután nem engednék senkit fizikailag a közelébe!
Esetleg az NFC antenna árnyékolása vagy zavarása lehet még megoldás, bár hogy azt pontosan hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) technikailag megoldani, azt nem tudom. -
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1493 üzenetére
Szívesen!
Remélem sikerül "letiltanod" róla az "illetékteleneket"!Szerk.:
Ez a dolog egyébként nem a hangszórón vagy a telefonon múlik. A BT szabvány ilyen. Nem véletlenül. Épp azért, hogy illetéktelenek ne tudjanak csak úgy csatlakozni.
Ezért lett kitalálva, hogy először párosodni kell és ahhoz is először felfedezhető módba kell kapcsolni. Ez ugye feltételezi, hogy hozzáfértél az ezközhöz, tehát valószínűleg a tiéd és nem egy idegené! -
glaci
őstag
válasz
Soldika30 #1452 üzenetére
Olyan nem lehet!
Ahhoz, hogy egy készülék csatlakozhasson elősször a hangszórót párosítás módba kell rakni, majd a készüléken megkeresni. Ezután már gyakorlatilag bármikor külön interakció nélkül csatlakoztatható, de az első lépés nélkül lehetetlen.
(Az a szép benne, hogy ezt akármikor akárki megcsinálhatja, ha hozzá fér egy fél percre.)
Ahhoz, hogy az első lépést újra meg kelljen tenni (és addig ne lehessen csatlakozni) vagy az adott készüléken kell törölni a hangszórót a párosított eszközök közül vagy a hangszórót kell gyári állapotba resetelni. (Ez utóbbit a kézikönyvben nézd meg, mert én nem tudom, hogyan kell, ugyanis nincs ilyen hangszóróm.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- eBay
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged