Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
A Sony SRS XB43 megfelel a kritériumonak.
Bár nem tudom a USB Type-C és a 5.0 miért kötelező? A vevői igény részéről. Sokkal több hangszóró játszana ha nem kéne minden "hülyeségnek megfelelni. Xtreme 2 is elég jól szól, hallottam élőben, és környeze hatásokat is birja.
Nekem a D Fine csak 4.0 rendelkezik, a Earfun Go 5.0 de én hangminőségbe nem vettem észre különbséget. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
"Nekem túl "vigyázós" lenne."
Szvsz. nem kell ezeket a party közepébe tenni. Pl. az egyik kollégának volt úgy megoldva a kerti sütögetős rész, hogy volt ott egy polc, - kellően magasan, távol a kajától, medencétől, stb. - amin ott muzsikált H/K Go + Play. Mivel "akarat" volt benne, így azzal sem volt gond, hogy nem vittük magunkkal a medencébe (ahogy minden hülye reklám videón / képen teszi a díszes társaság)
A party-box-okkal nekem spec. az a bajom, hogy az meg benn néz ki hülyén és szól sz@rul, főleg kis hangerőn.
Sony-k ... háát ... tudom ki lehet kapcsolni vakulj paraszt disco-light-ot, de akkor is ...
... meg nem szólnak - annyira jól (jaj, mit kapok majd én ezért?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)