Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Hány éve vetted a Dockint? Sima "D" logó van az elején?
Nekem is a sima D Fine van de itt már nincs beszéd hang. A régieknél még 2017 rendelkeztek ilyennel emlékszem.
Hála az Earfun Go se beszélget. Ugyan az a bekapcsoló hangja mint a Tronsmart T6-nak.
Tegnap este még hallgattam 1 órát lefekvés előtt. A Charge 2+ mellé oda raktam hogy mit nyújt ellene. Komolyan leszólja a JBL Charge 2+-t. Sokkal kiegyensúlyozottabb a hangja, a JBL hangja tök üres ( Pedig eredeti) Az Earfunhoz képest. Talán a JBL Baszusa a membrán felület végett teljes hangerőn erősebb. De Közép, magas tartományba, vagy az összesitett hangzásban az Earfun mindenkép nyerő.
Minden esetre örülök az Earfunnak, ilyen kis hangszóróból ilyen hangzást. Az biztos JBL logóval sokkal drágábban adnák...
Hasonlóan jól szól mint a Dockin D Fine, szép dinamikus. Unokaöcsém elsőnek azt hitte a Dockin van nálam ameddig fél hangerőn hallgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Kedvenc zene a mai napra
- Építő/felújító topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest