- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Csak képek alapján gondoltam, hogy a Mi Square Box 2 és az Anker Soundcore között nincs olyan nagy különbség, de összehasonlítva a pontos méreteket az Anker leginkább "vastagságban" körözi le (ami a hangnak biztos jót tesz), meg a nagyobb akku miatt nehezebb is.
Rendelt mostanában valaki kínából, hogy amúgy mire lehet számítani szállítási időben? Egy másik topikban még március végén kérdeztem ezt, akkor simán mondtak többen is 2 hónapja valahol a világban hánykolódó csomagokat.
Franc essen bele, hogy nem tegnap rendeltem meg ezt: [link] Éppen akciós volt és még szállítással együtt is megállt volna 10k alatt. Bár ez már egy elég régi cucc, csak BT 4.0-t tud, ami laptophoz oké, de a telefonom már sokkal naprakészebb (BT 5.0, A2DP, AptX HD, stb), nem tudom ebben (vagy minimálisan megnövelt) árkategóriában van-e valami, ami ebből profitálni tud, vagy inkább engedjem el és jó ide a BT 4.0 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ!! GARIS G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi