Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8657 üzenetére
Csak képek alapján gondoltam, hogy a Mi Square Box 2 és az Anker Soundcore között nincs olyan nagy különbség, de összehasonlítva a pontos méreteket az Anker leginkább "vastagságban" körözi le (ami a hangnak biztos jót tesz), meg a nagyobb akku miatt nehezebb is.
Rendelt mostanában valaki kínából, hogy amúgy mire lehet számítani szállítási időben? Egy másik topikban még március végén kérdeztem ezt, akkor simán mondtak többen is 2 hónapja valahol a világban hánykolódó csomagokat.
Franc essen bele, hogy nem tegnap rendeltem meg ezt: [link] Éppen akciós volt és még szállítással együtt is megállt volna 10k alatt. Bár ez már egy elég régi cucc, csak BT 4.0-t tud, ami laptophoz oké, de a telefonom már sokkal naprakészebb (BT 5.0, A2DP, AptX HD, stb), nem tudom ebben (vagy minimálisan megnövelt) árkategóriában van-e valami, ami ebből profitálni tud, vagy inkább engedjem el és jó ide a BT 4.0 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Bitcoin topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest