- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
toshiba300
tag
válasz Acélfarkas #8567 üzenetére
Köszi a tippet. Kicsit jobban utána olvastam, a hordozható Marshall-ok (akksival) nem támogatják az egymáshoz kapcsolást, csak a vezetékes típusok - akkor már inkább egy studio minitor párt vennék google chromecast audio felokosítással.
Dockin D fine +ról sok jót írnak, engem külsőre nem nagyon vett meg, plusz azt írják, hogy közepes és magas hangerő között a középhang a háttérbe kerül és a mély dominál.A Marshall azét is fogott meg, mert modern csatlakozási lehetőségekkel van ellátva (USB-C, Bluetooth 5.0), szerintem nagyon jól néz ki, hosszú akksi idővel + OLUV is nagyon jókat mondott róla. Valami hasonlót keresek, csak nagyon kéne az egymáshoz kapcsolási lehetőség.
-
moma
őstag
válasz Acélfarkas #8567 üzenetére
Á most esett le, hogy ezen a Dockinon nem csak usb van de hálózati csatlakozó is. Akkor tuti úgy lehet, ahogy carl18 írja, hogy akkor is aksiról megy, ha bevan dugva a töltő? Innen már tényleg megcsinálhatnák, hogy menjen úgy is, hogy békén hagyja az aksit.
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest