Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz
envagyok #7153 üzenetére
Járasd be a DOSS XL-t, ne told maximumon csak 4-5 óra normál hangerejű (vagy kicsit halkabb) zenehallgatás után
Sarokba helyezve egész szépen tolja a mélyet. Nekem a hangerő is elég. Lehet a súlya még a benne lévő vaslemezekkel is kevés (ha nehezebb lenne valószínűleg még jobban tolná a mélyet mert nem a saját dobozát rezgetné), érdemes lehet a tappancsokat is jobbakra cserélni.
Ma megjött a GGMM M4. Ez meg nekem túl mélyen szól, szerintem elnyomja a részleteket a mély felé húzó hangzás. Mondjuk még bejáratós ez is, de nem hiszem hogy a magas sokkal több lesz bejáratás után, inkább a mélyeknek szokott jót tenni. Jó lenne bele még 2 magas hangszóró, de a JBL-féle magas orientáltság sem tetszik
A DOSS XL majdnem arany középút (az még hangosabbnak is tűnik picit mint a GGMM M4), de a másik után meghallgatva hiányolja az ember a mélyeket. Ha hozzászokik a füled, bőven jó még a Tronsmart Element T6 is, ha nem hallasz mellette jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest