Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Mitya2010
üzenetére
40-60e ft kategóriában szerintem ezeket érdemes megnézni: Denon Envaya 250 és Marshall Stockwell 2. De az egyéni ízlésnek is nagy szerepe van, sokan ajánlják a Dockin D Fine-t, GGMM4-et, nekem speciel egyik hangja sem tetszik, de lehet h neked fog, hallgasd meg az összehasonlító oldalon őket. Meg a youtube-on a fő szakértő tesztjeit (linkekhez olvass vissza). Beszerzés: többnyire Amazon.de, ennél egyszerűbb nemigen lesz, kb. 3 nap alatt megjön, futár házhoz viszi. Hazai beszerzés többnyire felejtős, jóval drágább.
"Mivel a régi hifi tornyok, házimozi rendszerek jóformán kihaltak" - na, van itt még valami, ami érdekes lehet. Engem is érint, mivel porosodik nálam egy komolyabb Technics torony, hangfalak, erősítő, kb. 20 éves, de teljesen jó állapotban van. Nemrég olvastam, hogy a Blitzwolfnak (meg másoknak is) vannak olyan bluetooth-os cuccai, amivel ezek a régi hangfalak bt-os lejátszóvá alakíthatók. Itt vannak.
"Ezzel az eszközzel bármely jack, optikai, RCA bemenettel / kimenettel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk..." Ha jól értem, vagy aktív hangfal kell hozzá, vagy passzív hangfal erősítővel, régebbi eszközöknél ez utóbbi. Mivel ezek a régi hifi hangfalak (és erősítők) méretben, teljesítményben (elvileg) alázzák a bt-os hangszórókat, így jobb minőség kellene, hogy adódjon, de persze ez egyáltalán nem biztos, ha valaki használ ilyet, megírhatná a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Nintendo Switch 2
- Pánik a memóriapiacon
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest