- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
1. Fent ezekről volt többnyire szó: Doss XL, Anker Motion Plus, Jbl Flip4, Blitzwolf BW-AS2, Tronsmart T6 plus, ez szvsz mind a 20e-s kategória.
Nagyon jó, h az M4 tudja, ugyanúgy tudja pl. a Denon Envaya 250 és még egy csomó bt speaker, jellemzően a 200 dolláros kategóriától felfelé. De nem ettől jók. Ha a telód nem tud aptx-et, akkor tök gagyi lesz a Denon vagy az általad preferált M4 bluetooth-ról hallgatva??? Ugyan már, ez vicc. Igen, nemcsak mobilról lehet meghajtani, de a felhasználók 99+ %-a arról fogja, nem fog se zsinórozni, se sd kártyázni. És baromi jól fog szólni úgy is, aptx nélkül. Maradjunk tehát abban, hogy nem az aptx alapján kell ilyen cuccot venni, pláne nem az alsó kategóriában. Feljebb meg úgyis tudják.
2. Ezek a mobilok tudnak aptx-et, közel sem az összes! Az én régebbi (egykori flagship) Sony-m pl. nem tudja. Meg egy csomó más teló sem. Köztük olyanok, melyek nagyon elterjedtek nálunk. Ettől függetlenül nagyon szépen szól a Doss nálam, bt-ról, aptx nélkül, Spotiról vagy (tudom, tudom...) mp3-as forrásból.
3. Lossless vs. nem lossless: ez hitvita, itt nem tudjuk egymást meggyőzni, te hiszel benne, h hallod a különbséget, én meg nem. Én clavinetjunkie-nak hiszek, aki bevallotta, hogy bizony ő nem tudja megkülönböztetni a losslesst meg mondjuk a 192 kbps mp3 zenét. Ettől függetlenül lehet, h valaki hallja, de valós felhasználói körülmények között (nem pedig steril, erre kitalált teszteket hallgatva) elég kevés ilyen ember lehet.Én nem vagyok szakértő, nem is állítottam ezt, de a vásárlók 99+ %-a sem az. Ne vigyük tévútra őket számukra irreleváns szempontokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Micro Four Thirds
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged