Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Redneck #5589 üzenetére

Hát mert a JBL csak nevében az, de egy kínai gyárban készítik elégé kérdőjeles tartoságban.
    Például azért "Néhány JBL" hangszórónak túl nagy a membrán kilengése ami miatt teljes hangerőn idő előtt is tönkre mehet. Haverom Charge 2+ hangszórójába a hangszóró döglött meg, sajnos a JBL "azért az árért" amennyit elkérnek érte tartósabb is lehetne kicsivel.

Én a Sony SRS 300 teljes hangerőn hallgattam elég sokszor, fő ként a tánc miatt és mondhatom bírta a strapát.
    2015 óta volt nálam és tavaly nyáron adtam el, 2 év alatt elég sokat ment és nem volt vele bajom.
    A következő gazdája is sokat hallgatta nagy hangerőn, végül az lett a veszte hogy a Gazdája részeg volt és földhöz vágta. Így sajnáltam eladni, de nekem kellet valami kisebb.

Ha a konyhába kell kis hangerőn oda bőven ki fog szolgálni, én a SRS 300-at nagyon sokat maxon hallgattam és éreztem rajta ezt bármennyit használom nem tudom tönkre tenni. :))
    Azt nem tudom hogy az új széria is ezen színvonalat képviselni, de idáig nem nagyon olvastam arról hogy a Sony bluetooth hangszórói tönkre mentek volna.

Főként gyerekeknél divat a JBL hordozható hangszórói, tehetősebb szülök megveszik. Az meg nem érdekel senkit 2 év múlva is egybe van még az árú.

Nekem az itthoni hangrendszerem nem mai darab, de rámerem bízni az életem. :DD Ez egy 1993-as Sony LBT 709-es széria számú hifi rendszer. Velem egyidős darab nálam 3 éve van, de előtte anyámé volt nála meg ismét 5 éve szolgált. Hollandiából jött amúgy, és a hangja nagyon szép hangos, és rengeteg opció van a hang testre szabására. Ha táncot gyakorlok sokszor megy nagy hangerőn, és sose volt még vele bajom, és töredékébe került mint egy Charge 3 és társai. Ez nem hordozható, de nagyon tartós. Ugyan azt érzem mint a SRS 300 esetében, hogy egy enyhe túlzással nyűhetetlen örök életű terméket dobtak piacra.

Jó volna ha a mai termékek se 2 évre készülnének :U JBL se volna rossz, csak lehetne hosszabb is az élet tartalom 50E forintért (Charge 3) Más felől filérekből össze dobják.

Új hozzászólás Aktív témák