Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Redneck #5589 üzenetére
Hát mert a JBL csak nevében az, de egy kínai gyárban készítik elégé kérdőjeles tartoságban.
Például azért "Néhány JBL" hangszórónak túl nagy a membrán kilengése ami miatt teljes hangerőn idő előtt is tönkre mehet. Haverom Charge 2+ hangszórójába a hangszóró döglött meg, sajnos a JBL "azért az árért" amennyit elkérnek érte tartósabb is lehetne kicsivel.Én a Sony SRS 300 teljes hangerőn hallgattam elég sokszor, fő ként a tánc miatt és mondhatom bírta a strapát.
2015 óta volt nálam és tavaly nyáron adtam el, 2 év alatt elég sokat ment és nem volt vele bajom.
A következő gazdája is sokat hallgatta nagy hangerőn, végül az lett a veszte hogy a Gazdája részeg volt és földhöz vágta. Így sajnáltam eladni, de nekem kellet valami kisebb.Ha a konyhába kell kis hangerőn oda bőven ki fog szolgálni, én a SRS 300-at nagyon sokat maxon hallgattam és éreztem rajta ezt bármennyit használom nem tudom tönkre tenni.
Azt nem tudom hogy az új széria is ezen színvonalat képviselni, de idáig nem nagyon olvastam arról hogy a Sony bluetooth hangszórói tönkre mentek volna.Főként gyerekeknél divat a JBL hordozható hangszórói, tehetősebb szülök megveszik. Az meg nem érdekel senkit 2 év múlva is egybe van még az árú.
Nekem az itthoni hangrendszerem nem mai darab, de rámerem bízni az életem.
Ez egy 1993-as Sony LBT 709-es széria számú hifi rendszer. Velem egyidős darab nálam 3 éve van, de előtte anyámé volt nála meg ismét 5 éve szolgált. Hollandiából jött amúgy, és a hangja nagyon szép hangos, és rengeteg opció van a hang testre szabására. Ha táncot gyakorlok sokszor megy nagy hangerőn, és sose volt még vele bajom, és töredékébe került mint egy Charge 3 és társai. Ez nem hordozható, de nagyon tartós. Ugyan azt érzem mint a SRS 300 esetében, hogy egy enyhe túlzással nyűhetetlen örök életű terméket dobtak piacra.
Jó volna ha a mai termékek se 2 évre készülnénekJBL se volna rossz, csak lehetne hosszabb is az élet tartalom 50E forintért (Charge 3) Más felől filérekből össze dobják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged