- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
válasz
Krill77 #2365 üzenetére
"(némi támpontot adhat, de akkor is ki kell próbálni vásárlás előtt, esetleg egy másikkal össz hasonlítani)"
Tény, Oluv videója alapján döntöttem anno az Onyx studió mellett. Véleménye nem érdekelt, arra figyeltem amit hallok.
De össze hasonlítottam és kipróbáltam mielőtt megvettem.
+ az sem mindegy min hallgatod a teszt videókatA minőséget pedig mindíg meg kell fizetni.
Először én is sokaltam az összeget azért amilyet szerettem volna, de vártam pár hónapot, tettem még hozzá és olyat vettem amilyet akartam.
Azóta betege lettem és van három HK(Go&Play,Onyx Studio, Esquire), egy kis Go meg egy Xiaomi. Nagyjából van össze hasonlítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest