- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
válasz
Krill77 #2365 üzenetére
"(némi támpontot adhat, de akkor is ki kell próbálni vásárlás előtt, esetleg egy másikkal össz hasonlítani)"
Tény, Oluv videója alapján döntöttem anno az Onyx studió mellett. Véleménye nem érdekelt, arra figyeltem amit hallok.
De össze hasonlítottam és kipróbáltam mielőtt megvettem.
+ az sem mindegy min hallgatod a teszt videókatA minőséget pedig mindíg meg kell fizetni.
Először én is sokaltam az összeget azért amilyet szerettem volna, de vártam pár hónapot, tettem még hozzá és olyat vettem amilyet akartam.
Azóta betege lettem és van három HK(Go&Play,Onyx Studio, Esquire), egy kis Go meg egy Xiaomi. Nagyjából van össze hasonlítási alapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Netfone
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged