Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Azért nem jutott eszébe, mert az Uboom X-et délutános műszakban mindig csak hoztam és utána vittem is.
Viszont a Boom Plus ugye bent maradt pihenni az irodánkban, lett is kinézve neki hely egyik polcon, viszont az egyáltalán nem rejtekhely és reggel mindig főnökasszony kezd az irodánkban, így rögtön szemet szúrt neki.
De előbb utóbb úgyis kiderült volna, plusz már az Uboom X-es időszakról is tudott már.Amúgy annyiban hülyeség volt az egész, hogy nem kérdeztük meg előre (nyilván nemet mondott volna mindenképp
).Pontosan a karácsony miatt is gondolom most, hogy pont időszerű lehet feldobni valahová, színes szöveget is tudok írni és szerintem egyébként nagyon fotogén hangszóró is egyben.

Az biztos egyébként, hogyha nem lenne az Uboom X, akkor nem is gondolkodnék máson és mindenképpen megtartanám, külön tetszik benne, hogy sokkal jobban átlátszó az előlapi rácsa és szembetűnnek a hangszórói.

——————————————————
#20604 carl18: Én annyira nem sajnálom a dolgot, mert így legalább pont van az egészre téve és legalább már az Uboom X-et se kell cipelgetnem, annyira személy szerint nem hiányzik nekem a zene, tökéletesen el tudok lenni kussban.

Pontosan ugyanez volt a magyarázat, hogy baleset esetén így meg úgy, nem hallja az egyik a másikat, amit el lehet fogadni.
Mondjuk azt viszont kevésbé lehet elfogadni, hogy éjszakás műszakban meg konkrétan 4 órán keresztül egyedül van a raktáros, szóval ha ott történik valami, akkor hiába szól közbe zene vagy épp nem, de inkább már nem mentem bele ott a továbbiakba…
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).