Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Cyborg #20084 üzenetére
A leírásod tele van hi-fi cuccokkal, tehát biztosan érdekel a minőség, a hifi topikot is olvasod, nem is értem, hogy gondolhatod ezt komolyan, miért kötöd az ebet a karóhoz?
4 éve nem olvasom a hifi topikot
Azt gondolom, hogy az alapszabályok mindenhol működnek, egy kocsiban is.
Egy egyenletes frekvencia menet alap a hifiben.
Javíts ki, de szerintem nem sok olyan bluetooth eszköz volt kipróbálva kocsiban, ami egyrészt 40 és 20.000Hz között viszonylag egyenletes frekimenettel rendelkezett, ÉS nem az ülésre, vagy lábtérbe lett bedobva, hanem fülmagasságban volt elhelyezve és itt fontos mindkét feltétel teljesülése a teljes spektrum megléte és az elhelyezés is.
Ha mégis tudnál ilyet példát felhozni, annak kifejezetten örülnék.
Nem olvastam végig az eszmefuttatásod,ne haragudj, de...
Ezek után, hogy el sem olvasod amit leírok, nem gondolom hogy érdemben előre tudnánk lépni a témában, "a higgy nekem, mert én azt mondom" formula önmagában általában nem alapozza meg a hitelességet, és ezt nem bántásból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest