- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19146 üzenetére
"Van rajta MP3 is ... "
... és hallod a különbséget, a flac és az MP3 között?
Mert én arra tippelnék, hogy flac esetén inkább az SBC hátrányait hallod, mintsem a flac előnyeit. Tedd fel ugyanazt a muzsikát MP3-ba és flac-be!" ... a Micro SD lejátszás milyen extra költség lenne gyártok felől? 1 dollár?"
Szerintem sz*rt sem ér az SD-kártya. Jó codec kellene (aptX, aptX HD ... LDAC ide overkill), és semmi több.
Aminek értelme lenne – egy külön termékvonal szintjén mindenképp – az a saját lejátszó integrálása. Múltkor belefutottam egy tesztbe, ahol ilyen – mai nép-nyelven mondott – internetes rádiót teszteltek (Kenwood CR-ST100S).
Ilyesmi nekünk is van itthon, és noname gyártók garmada használja – gyaníthatóan – ugyanazt a "modult".
Na, ennek már lenne értelme. Könyvtárak, lejátszási listák kezelése, internet-rádió, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged