- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Wolfskin #18743 üzenetére
már van EQ újabb jblhez igaz nem nagy állítási lehetőség de a semminél már több meg pont jó tartományokat mozgat meg így fülre 14-16khz körül lehet a magas sávja felhuzod már elég tisztán szól én charge5 így lőttem be azért vettem el közepet tőle Nagy hangerőn ne csak közepet szóljon ugye olyankor rá tolja közepet ami el nyomja mélyet így elég szépen szól. bb3 is elvettem közepet mert csak ordított nagy hangerőn
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolfskin #18743 üzenetére
Ha az ár is számít: Hi-Future Ripple.
Erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy van egy jól sikerült Flip6 klónom. Persze ott van az említett Xiaomi Outdoor, de azt sajna élőben nem tudtam meghallgatni, nem tudok nyilatkozni. Az online "csoda teszteknek" sem akarok hinni, se az értékeléseknek, mert egyáltalán nem részletesek.
Mióta Oluv nincs a youtube-on marad Alan Ross (@alanrossreviews), ha esetleg releváns tesztet akarsz nézni vásárlás/próbálás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest