Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
már van EQ újabb jblhez igaz nem nagy állítási lehetőség de a semminél már több meg pont jó tartományokat mozgat meg így fülre 14-16khz körül lehet a magas sávja felhuzod már elég tisztán szól én charge5 így lőttem be azért vettem el közepet tőle Nagy hangerőn ne csak közepet szóljon ugye olyankor rá tolja közepet ami el nyomja mélyet így elég szépen szól. bb3 is elvettem közepet mert csak ordított nagy hangerőn
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Ha az ár is számít: Hi-Future Ripple.
Erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy van egy jól sikerült Flip6 klónom. Persze ott van az említett Xiaomi Outdoor, de azt sajna élőben nem tudtam meghallgatni, nem tudok nyilatkozni. Az online "csoda teszteknek" sem akarok hinni, se az értékeléseknek, mert egyáltalán nem részletesek.
Mióta Oluv nincs a youtube-on marad Alan Ross (@alanrossreviews), ha esetleg releváns tesztet akarsz nézni vásárlás/próbálás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods 2 hibátlan dobozos
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple Airpods Pro 3 2026.11.08. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest