Legfrissebb anyagok
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolfskin #18743 üzenetére
Ha az ár is számít: Hi-Future Ripple.
Erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy van egy jól sikerült Flip6 klónom. Persze ott van az említett Xiaomi Outdoor, de azt sajna élőben nem tudtam meghallgatni, nem tudok nyilatkozni. Az online "csoda teszteknek" sem akarok hinni, se az értékeléseknek, mert egyáltalán nem részletesek.
Mióta Oluv nincs a youtube-on marad Alan Ross (@alanrossreviews), ha esetleg releváns tesztet akarsz nézni vásárlás/próbálás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest