Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Pixx96
üzenetére
Nem Alan miatt van, az enyém is elszállt annó, nekem mindkét oldali magas. Szerencsére garis volt, és amazonos vásárlás, uh nagyon gördülékenyen, és gyorsan be is cseréltem egy Motion Boom-ra.
Méretéhez képest nagyon jól szól az a hangszóró, ha kevésnek érzed, akkor feljebb kell lépned, és áldozni a hordozhatóságból....hol vetted a hangszórót? Az elsődleges reklámalálsi útvonal azzal a hellyel kezdődik, ahol vetted.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
Magyar support nincs (pláne mivel gondolom nem itthon vetted), de szerintem oly' nagy szükség nincs is rá. Ez EU support elég korrekt. Írj nekik (service@soundcore.com), ill. írd meg, hogy a hiba ellenére sem igazán tetszik a hangszóró, így élni szeretnél a 30 napos pénzvisszafizetéssel, mi legyen?
Én azt sem tartom kizártnak, hogy simán visszautalják a pénzt, de az is lehet, hogy vissza kell küldeni. Utóbbinak a módját majd leírják, és ha megkapták, küldik a postaköltséget is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi