- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ciccuka #18243 üzenetére
"5e volt BF-en, annyit megért szerintem."
Te tudod. Az én véleményem az, hogy az az igazán drága, amit nem szeret az ember."Kell lennie valaki kikapcsolási lehetőségnek ... "
Légy erős, 99,99%, hogy nem lesz. Ennél sokkal-sokkal drágább hangszórók esetén sem alap. Mondatnám ritka. Tényleg a JBL ki lehetett kapcsolni az említett hangot? Úgy tippelem, nem."... töltőport fedele állandóan kimozog a helyéről ... "
Ez már önmagában is elég indok lenne a cserére / visszaküldésre. Ugyanis ez a hangszóró - ha jól sejtem - valamilyen IP védelemmel bír. Ez rögtön bukik, ha nem záródik rendesen az említett fedél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest