Hirdetés
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Na akkor leírom, ahogy én hogy látom:
1. kategória: JBL Extreme > Soundcore Boom 2 > EarFun Uboom X
2. kategória: JBL Boombox > Soundcore Boom PlusA JBL-eket gondolom elől, akárhány tesztet hallgatok, olvasok. A JBL mögött egyébként a Hamran-ra kell gondolni, mert a Harman Kardon mérnökei hangolják. Az én Charge 5-ömbe is bele van gravírozva a H/K névjegy.
A Boom 2-őt tartom az egyedüli igazán értékelhető kínai hangfalnak, amiben szépen megoldották a közép és magas hangokat is. Itt egy teszt, ahol az Xtreme 3-al hasonlítják.
Ezért kérdezem, hogy vajon az Uboom X jobb lehet, mint a Boom 2, netalántán jobb mint a JBL Extreme? Kategórián belüli teszteknek van értelme.
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Egy anker q45 meg egy liberty 4 van itthon. Nyilván nem audiofil cuccok, de asszem nem húzták le őket nagyon. Mondjuk tesztekben inkább az ANC részt figyeltem az érdekelt q45 nél... Liberty meg marha olcsó és volt felújítottan
Ezek szerinted alkalmasak érdemi teszt nézésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest