- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
<Adamsky> #17470 üzenetére
Na akkor leírom, ahogy én hogy látom:
1. kategória: JBL Extreme > Soundcore Boom 2 > EarFun Uboom X
2. kategória: JBL Boombox > Soundcore Boom PlusA JBL-eket gondolom elől, akárhány tesztet hallgatok, olvasok. A JBL mögött egyébként a Hamran-ra kell gondolni, mert a Harman Kardon mérnökei hangolják. Az én Charge 5-ömbe is bele van gravírozva a H/K névjegy.
A Boom 2-őt tartom az egyedüli igazán értékelhető kínai hangfalnak, amiben szépen megoldották a közép és magas hangokat is. Itt egy teszt, ahol az Xtreme 3-al hasonlítják.
Ezért kérdezem, hogy vajon az Uboom X jobb lehet, mint a Boom 2, netalántán jobb mint a JBL Extreme? Kategórián belüli teszteknek van értelme.
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17470 üzenetére
Egy anker q45 meg egy liberty 4 van itthon. Nyilván nem audiofil cuccok, de asszem nem húzták le őket nagyon. Mondjuk tesztekben inkább az ANC részt figyeltem az érdekelt q45 nél... Liberty meg marha olcsó és volt felújítottan
Ezek szerinted alkalmasak érdemi teszt nézésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest