- Házimozi belépő szinten
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Igen, én is azért azt is néztem az adott hangszóró mennyire áll hozzá reálisan az adott zenéhez. Szerintem a Uboom X lehet kicsit gyengébb lesz basszusba mint Tribit Blast, amúgy infok szerint 3EQ mód lesz így lehet azt váltogatni ahogy változik a környezet.
A Grafikon amit küldtél is jól mutatja a Motion Boom2plus nem minőségi basszust add hiába van nagy marketing mellete. A Boombox 3 adta legjobban vissza a eredeti zene basszusát azt a mélyet amit az adott zene tartalmaz.Uboom X már versenghet a Go+Play 3 verzióval is a fizikai méretei megvannak hozzá.
Oluv nyilván jól hangolja így lehet egy kis Vifa hatás is, így lehet ez egy új top/bestbuy/bluetooth hangszóró.#16863Peaceliker
Talán 200 euro lenne a bevezető akciós ár, csak hát ez majd 80E forint.
Most a Tribit oldalán apák napja a Blast 165 euro akcióba ami 70E alá megy.
Most a két hangszóró közül ha választani kéne inkább a blast mint sem a BoomP2.
De én egyenlőre kivárok, a Tribit ára mármár super ajánlat.
De kíváncsi vagyok az Uboom X-re mert super hangszóró lesz ez lenne a legjobb ajánlat.
Szép hang, nagy akku és hosszú aku idő ami sok hangszóróra nem érvényes gyakorlatba.
Nekem egyenlőre még kitart a Dockin D fine Plus de az Uboom X lenne esetleg méltó utodja.
A Tozo PA1 meg ott van hordozhatónak nekem ez a model vált be. Jó árba is volt így mondhatni 1 éve jól szolgál.
Ha nagyobb hangerő/basszus kell kell egy nagyobb hangszóró, ha kell a hordozhatóság és hogy kompakt legyen akkor 400-1000 grammos kategóriába kell nézzelődni. -
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16862 üzenetére
Megmondom őszintén nekem ami érdekes(ebb), hogy magasabb hangerőn mennyire fogy ki a mély. B2P ebben elvileg jobb. De majd kiderül fülre mit mutat. Amúgy kíváncsi lennék stormboxra előben milyen, mert videó alapján nekem nem az tetszik a legjobban ahogy szól. Most az, hogy grafikonokon hogy néz ki a teljesítmény az egy dolog. De persze jó lenne előben egymás mellé rakni.
Illetve ami fontos szerintem, ahogy írtam is az ár érték arány. Semmi értelme azt mutogatni, hogy egy 2x olyan drága (nem mellesleg 2x olyan nehéz) cucc mennyivel jobb. Vagyis nyilván ha van végtelen pénz lóvéra akkor lehet érdekes lehet pár százalék jobb minőség is.
Most persze B2P ellen ott a soundbox, de ez ahogy látom melyben tud lejjebb menni, másban nem jobb. Cserébe (szerintem) rondább és nehezebb. Illetve MBP is (meg talán minden ami képes rá) eq val meg van támogatva. MBP is alan presettjével megy, meglepően más mint gyári beállításon. Meg az ízlés jön képbe.Ja persze nem azt mondom, hogy ez a B2P lett a legleg bármiben, mert videók alapján nem. Csak azt mondom helyén kell kezelni. Ha 250eur lesz az gáz, annyiba még ez a szar (szerintem is gáz) csiriviri marketing sem adja majd el. De 200ba lehet. Mert most ahogy látom talán csak a tribit van ellene semmi más. Majd ha jön uboom x és tényleg fasza lesz, akkor az lehet odavág majd neki.
Illetve ami még beugrott. Lássuk be, hogy a felhasználók 90+% a minden ilyen komolyabb elemzésre szarik. Csak annyi kell hogy hype meg jól nézzen ki, legyen vízálló (nem is értem, már mindennek vízállónak kell lennie, fel sem tudom az okát fogni)... Ja meg ugye hangos
És persze aki ilyen, az úgyis jbl t vesz, mert hype és hát majomnak kell lenni, árúhitel meg mindenre jó
És nem azt mondom, hogy szar a jbl és csak a neve adja el, mert ez nem igaz. Tényleg jó. De a neve miatt annyira drága amennyire és ár érték arányban meg minden csak nem kimagasló.Szigorúan, nagybetűkkel, hogy SZERINTEM.
Szerk:ledes membrános részt én sem értettem teljesen, néha kiakadok ahogy beszél, mint aki be van mindenezve
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest