- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk engem se az LDAC, se az AptX nem érint, almás telefonról szól a zene.
Szerintem az ilyen outdoor/hátizsákban cipelős használatra tervezett nem high-end cuccoknál a felhasználók javát pont nem érdekli pl az AptX HD által nyújtott részletes és tiszta hang, le van rakva a konyhában főzésnél, bográcsozásnál, baráti piálásnál, medence/tópart mellé aztán mehet a háttérzene másodlagos fontossággal, vagy illumunált állapotban a “buli” ahol meg aztán pont le van ejte a kristálytiszta nagyfelbontású hang.
Csak hangos legyen és szóljon aránylag jól.Persze ez az én személyes véleményem, ér nem egyetérteni vele.
-
carl18
addikt
Nekem Dockin D Fine Plus van ami tudja az APTX codeget, a gyártó ki adta a EVo modelt 5.0 bluetooth APTX nélkül. Ez most 140 euro plus shipping.
Ahogy írod egy adott árkategória felett már elvárható a gyártó ne sporoljon minden apróságon. Főleg igaz ez egy JBL/Bose/HK termék esetén ami már bőven a prémium liga.Anker Motion Plus APTX codeg mellet volt 99 dollár/euro.
Szóval ha ilyen árú terméket lehet olcsón APTX codeg mellet gyártani, így 3-4 év elteltével már egy adott minőség felett már alapnak kéne lennie.A Boombox 3 már lazán az a kategória ami megérdemli a jobb hang codeket.De a JBL még se rakta bele, ismeretlen okok miatt.
Az Anker hangszórója Motion Boom2 biztos marad SBC, Motion Boom/Motiom Boom plus se kapott extrát csak a sima bluetooth modult 5.0 mellet.
Anker 130 euroért árulja majd az új hangszórót, amibe akár beleférne a APTX....
De szerintem a Motion X600-at nem akarják ezzel kanibalizálni.(Kínai nagyker áron mennyi plusz pénz lehet a APTX Codeg?) Fél dollár 50 cent?
100% Original BTM525 QCC5125 BT module Support APTX-HD/APTX-LL Optional I2S/Analog/SPDIF output (ár) 100 - 999 pieces$1.99
Ez alapján nem elérhetetlen pedig. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Egy óra, két rendszer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Suzuki topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest