- Akciókamerák
- Projektor topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Acer notebook topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #15323 üzenetére
Oluv-nak van fenn pár binaural mikrofonos tesztje (pl. ez) SOUNDBOKS hangszórókról, de én annyira nem aléltam el tőlük (az előbbi videóban pl. a 2-es szvsz. jobb, mint az új).
Amiről én még hallottam az a Teufel (ilyet is összeeresztett Oluv egy SOUNDBOKS-al).
Ezek viszont egyike sem hiszem, hogy olcsóbb, pláne nem könnyebb, mint agy PB100-as. Szóval lehet azt mondani, hogy drága, de ha nincs konkurenciája?Én legalábbis, méretben és hangzásban nem hallottam még hasonlót.
Esetleg DLX Willington-nak nézd meg a videóit. Ő tesztelt pár nagyobbacska party hangszórót. -
hcol7
senior tag
válasz
betegphiu #15323 üzenetére
valaki linkelgetett regebben soundboks formaju, nemannyira hypeolt bt hangfalat, ami speckok alapjan tenyleg durva lehet, de abszolut nem remlik, hogy mi volt a neve. tavaly nyari tema volt, ha jolremlik. ha lesz idom visszatekergetek, csa fogalmam sincs, mire keressek.
de szerintem az sem.konnyebb, mint egy pb1x0. a soundboks3 is ketoldalt fogantyus, elvileg ketkezes, de ha vinnem kell vmerre, egykezzel borond szeruen megtudom fogni. de nem az a rohangalos. amugy azthiszem konnyebb 2 kiloval, mint a pb310 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest