Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
betegphiu #15323 üzenetére
Oluv-nak van fenn pár binaural mikrofonos tesztje (pl. ez) SOUNDBOKS hangszórókról, de én annyira nem aléltam el tőlük (az előbbi videóban pl. a 2-es szvsz. jobb, mint az új).
Amiről én még hallottam az a Teufel (ilyet is összeeresztett Oluv egy SOUNDBOKS-al).
Ezek viszont egyike sem hiszem, hogy olcsóbb, pláne nem könnyebb, mint agy PB100-as. Szóval lehet azt mondani, hogy drága, de ha nincs konkurenciája?Én legalábbis, méretben és hangzásban nem hallottam még hasonlót.
Esetleg DLX Willington-nak nézd meg a videóit. Ő tesztelt pár nagyobbacska party hangszórót. -
hcol7
senior tag
válasz
betegphiu #15323 üzenetére
valaki linkelgetett regebben soundboks formaju, nemannyira hypeolt bt hangfalat, ami speckok alapjan tenyleg durva lehet, de abszolut nem remlik, hogy mi volt a neve. tavaly nyari tema volt, ha jolremlik. ha lesz idom visszatekergetek, csa fogalmam sincs, mire keressek.
de szerintem az sem.konnyebb, mint egy pb1x0. a soundboks3 is ketoldalt fogantyus, elvileg ketkezes, de ha vinnem kell vmerre, egykezzel borond szeruen megtudom fogni. de nem az a rohangalos. amugy azthiszem konnyebb 2 kiloval, mint a pb310 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- No Rest for the Wicked
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest