Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Azért nem kell aggodni annyira, ha Javítható egy akku cserével ki lehetne tolni az élet tartalmát.
Attól függ mi megy benne tönkre.
Nekem is még jól működik, cserélni nem is akarom mert nincs mire.Amúgy a D Fine-t a Dockin az már frissitette 5.0 Bluetooth(SBC) Codec sajnos APTX és társai kimaradtak. szabványal.
Már tölteni lehet USB Type-C-ről csak olyan töltö fej kell ami elég feszültséget tud leadni. (12-15 volt környéke)
Nekem a HK volna még talán opció de azoknak az akkuja túl kicsi.
Az a 1X18650-es cella nem sok mindenre elég, így sajnos nálam ez kritérium.Bár én ráérek cserélni, majd mikor kijön valami kihagyhatatlan Deal ráérek akkor vásárolni.

Én mondjuk olyan sokat már nem is hallgatok zenét, ha meg kell és nincs áram a Dockin kellően el tud látni hangerővel.
A Motion Boom Pluson elgondolkodtam volna, de a HK Go Play ellen mély basszusba elég szépen elvérzett. Ez miatt számomra nem tűnt kihagyhatatlan dealnak. Ebből a méretből illene már kicsit erősebbnek lennie. Főleg Ennyi év távlatából, a Go+Play 2015 fele jelent meg.
8 év eltelt és egyik kínai gyártó se tudott a közelébe jutni, az elég elszomorító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Viccrovat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól függ mi megy benne tönkre.