Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow
üzenetére
Megérkezett a Tribit MaxSound Plus.
Már a frisített verziót kaptam (USB-C, stb.). Meglepően nagyon jól szól, ennél jobb hangminőségre nincs igényünk. A hangeffektek (bekapcsoláskor, stb.) nem vészesek szerencsére, de jobb lenne persze ha kikapcsolhatóak lennének. A Bluetooth 5 kapcsolat lakáson belül tökéletesen elég, amikor a legtöbb távolság és fal van köztünk, akkor is rendben ment az adatátvitel telefonról. Az AUX csatlakozó egy piros pont, bár nem tervezem sokat használni. Az e-book mód is jó, tervezem használni.
Az honnan látszik, hogy kb. milyen az aktuális töltöttségi szintje?
Illetve, egy - talán - ellentmondás: a dobozon IPX7 felirat szerepel, de a kézikönyv szerint meg ne merítsem vízbe. Most akkor baj neki, ha beleejtem a kád vízbe, vagy annyi víztől semmi baja nem lesz? Nem tervezek ilyet, csak azért jó tudni, mit bír kb.
Köszönöm az ajánlást, jobb lett mint vártam, maximálisan elégedett vagyok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 9600X box, közel 3 év garival !!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Égkék - Magyar - 2 Ciklus - 3 év garancia
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Vadonatúj MAGYAR PBT cherry keycap készlet eladó (ISO+ANSI)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest