Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow
üzenetére
Megérkezett a Tribit MaxSound Plus.
Már a frisített verziót kaptam (USB-C, stb.). Meglepően nagyon jól szól, ennél jobb hangminőségre nincs igényünk. A hangeffektek (bekapcsoláskor, stb.) nem vészesek szerencsére, de jobb lenne persze ha kikapcsolhatóak lennének. A Bluetooth 5 kapcsolat lakáson belül tökéletesen elég, amikor a legtöbb távolság és fal van köztünk, akkor is rendben ment az adatátvitel telefonról. Az AUX csatlakozó egy piros pont, bár nem tervezem sokat használni. Az e-book mód is jó, tervezem használni.
Az honnan látszik, hogy kb. milyen az aktuális töltöttségi szintje?
Illetve, egy - talán - ellentmondás: a dobozon IPX7 felirat szerepel, de a kézikönyv szerint meg ne merítsem vízbe. Most akkor baj neki, ha beleejtem a kád vízbe, vagy annyi víztől semmi baja nem lesz? Nem tervezek ilyet, csak azért jó tudni, mit bír kb.
Köszönöm az ajánlást, jobb lett mint vártam, maximálisan elégedett vagyok vele!
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az alsó árkategóriából mit érdemes mostanában vásárolni (max. 20k)? Fontosabb a szép hangzás mint a nagy hangerő. Van valami fontos szempont, amire figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Motoros topic
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest