Hirdetés
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #14757 üzenetére
" ... az új 70USD."
Ez - ami "papíron", kedvezményekkel 72€ - a valóságban nekem 90.24€-ra jön ki magyarországi szállítással. Szerintem nem érdemes amazon-ról rendelni. Tapasztalatom szerint nincs olyan, hogy olcsóbbak lennének, mind a gyártói oldal."Én élőben vetettem össze a kettőt ... "
Mondjuk akkor több / jobb tapasztalatod lehet, mint nekem. Én csak Alan tesztjeit néztem / hallgattam meg, valamint pár random YT reviewer-ét."Ahogy emeled a hangerőt, úgy jön ki a különbség köztük ... "
Igen, ezt - max. kicsit máshogy megfogalmazva - írtam én is." ... inkább harsányak a Boom Plus magasai ... "
Nem tudom, hogy mikor "tesztelted", de az elején kifejezetten bántó volt a hangzása. Volt benne "egy tüske", amit szerencsére később korrigáltak." ... mintha több magas lenne benne ... " - ezt a nagyobb hangerő okozhatja. De, ha megnézed Alan méréseit, látni, hogy nem megy magasabbra. Ezt egyébként ő is elmondja.
A legérdekesebb (korábban link-eltem) a 2db Boom vs. Boom Plus, amiből az jön át, hogy a Plus ugyan kicsit többet tud mélyben, de összességében a két Boom jobb / tisztább "zeneibb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini PC
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Anime filmek és sorozatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest