- HP notebook topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #14757 üzenetére
" ... az új 70USD."
Ez - ami "papíron", kedvezményekkel 72€ - a valóságban nekem 90.24€-ra jön ki magyarországi szállítással. Szerintem nem érdemes amazon-ról rendelni. Tapasztalatom szerint nincs olyan, hogy olcsóbbak lennének, mind a gyártói oldal."Én élőben vetettem össze a kettőt ... "
Mondjuk akkor több / jobb tapasztalatod lehet, mint nekem. Én csak Alan tesztjeit néztem / hallgattam meg, valamint pár random YT reviewer-ét."Ahogy emeled a hangerőt, úgy jön ki a különbség köztük ... "
Igen, ezt - max. kicsit máshogy megfogalmazva - írtam én is." ... inkább harsányak a Boom Plus magasai ... "
Nem tudom, hogy mikor "tesztelted", de az elején kifejezetten bántó volt a hangzása. Volt benne "egy tüske", amit szerencsére később korrigáltak." ... mintha több magas lenne benne ... " - ezt a nagyobb hangerő okozhatja. De, ha megnézed Alan méréseit, látni, hogy nem megy magasabbra. Ezt egyébként ő is elmondja.
A legérdekesebb (korábban link-eltem) a 2db Boom vs. Boom Plus, amiből az jön át, hogy a Plus ugyan kicsit többet tud mélyben, de összességében a két Boom jobb / tisztább "zeneibb".
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest