Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
francz'70 #14173 üzenetére
Köszi!
A tekerőnél inkább azt vélem problémának, ha benne lesz a táskában csomó egyéb mellett. Benyomódik, letörik valami másik cucctól, ilyesmi.A T2 jól szolgált, de nagyon torzan szól. Mmint nem a hangszóró torzít, hanem az erősítő része lehet ergya. Nem volt nagy szám, de lehetett strapálni. :)
Szerintem az is 15 órát bírt, mint az összes Tronsmart , de ugye a többivel nincs tapasztalatom.Annyira vagyok vájtfülü, hogy az erősítőmön nincs EQ, így nem rontja a hangot.
Persze itt más kategóriáról van szó, itt elnézem, megértem a szükségességét.
Próbálok olvasni, tájékozódni. Most épp az "Uboom "L-nél tartok. Elég olcsón hozzá lehetne jutni, de hétvégén megfülelek néhány alternatívát, hogy tudjam, mire számíthatok (Euronicsban, MM-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged