- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
v.attis #14036 üzenetére
Nálam van két Groove használatban, MI portable-t meg anno csak az MM-ben hallottam. Szerintem ha kiegyensúlyozott hangzást keresel, keresgélj tovább. Hogy mi az elvárásod az ugye eléggé szubjektív, a "két kis céges reklám" speakerhez képest lehet, hogy a mi és a groove is már kiegyensúlyozott lesz
A groove inkább a mai trendekre van kihegyezve, méretéhez képest, ár/értékben egész jó, de egy 3rd party eq ajánlott, sőt, pop/rockhoz erősen ajánlott, de így már vállalható, a MI számomra borzalmas volt, igaz, eq-val nem próbáltam...(...ha külföldi rendelés játszik, akkor inkább menj tutira és onnan csemegézz az itteni ajánlásokból
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
v.attis #14036 üzenetére
Mi a keret? Külföldi rendelés játszik?
A Mi Portable Bluetooth Speaker alatt erre gondoltál? Az a baj, hogy én spec. egyiket sem ismerem (se az előbbit, se a Tronsmart Element Groove-t). Erősen (!) szubj. vélemény, de én a Tronsmart-ot kerülném. Van itt a fórumban aki esküszik rá, de ő is azt mondja, hogy kell valamilyen 3rd party EQ, akkor lesz "tuti". A Groove egyébként egy mono cucc, míg a Xiaomi elvileg sztereó. Bár utóbbiból - kis túlzással - kettőt is vehet (és akkor TWS-ben összekötöd) a másik árából.#14047 Apollo17hu
Keret? Egyébként én inkább TWS fülest ajánlanék erre a célra mintsem hangszórót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- HBO Max
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest